Már a bejárati ajtónál eldől…

Egy tartós fa bejárati ajtó kiemelt fontossággal bír, hiszen ha ez az elem megbízhatatlan, az egy hatalmas biztonsági rést jelent egy otthonnál. Amennyiben nem minőségi alapanyagok felhasználásával készül, az időjárási viszontagságok hamar tönkretehetik. Egy rossz állapotú fa bejárati ajtó nem csupán látványra kellemetlen, de ezáltal a betörők könnyű célpontjává is válhat a ház. A biztonság mellett természetesen az esztétikát sem szabad figyelmen kívül hagyni: egy gyönyörű ajtó látványa mindig örömmel fogja eltölteni az ott lakókat, emellett pedig otthonosabbnak is érződik tőle a ház. Természetesen nem pusztán a ház tulajdonosai lesznek rá büszkék, de emellett az oda érkező vendégek is elismerően fognak nyilatkozni róla.

Modern fa ajtó

Hogyan szerezhetünk jó minőségű és tartós ajtót?

Az Unistol szakemberei már több mint 20 éve foglalkoznak megbízható fa bejárati ajtó gyártásával. A folyamat során mindvégig kiemelt figyelem fordul arra, hogy kinézetre tökéletesen megfeleljen a megrendelő elvárásainak. A gyártás mindig saját műhelyben, a lehető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával történik, így a megbízhatóság és a tartósság garantált. Az Unistol által gyártott fa bejárati ajtó másik hatalmas előnye, hogy a prémium minőség mellett baráti áron szerezhető be, így jelentős összegeket lehet spórolni. A végeredményt több évre szóló garanciával is bebiztosítja a cég: egyetlen telefonhívás elég, hogy egy szakember kimenjen a helyszínre, majd elvégezze az ajtó utókezelését. A szolgáltatás igénybevételekor ráadásul mindig egy évvel meghosszabbodik a garanciaidő, így a lakók sokáig élvezhetik a biztonságot. A cég weboldalán – http://www.unistol.sk/hu/fa-bejarati-ajto/ ingyen nyílik lehetőség ajánlatkérésre, méghozzá kockázatok nélkül. Amennyiben a megrendelő úgy dönt, hogy mégsincs szüksége a szolgáltatásokra, veszíteni való nélkül léphet vissza.


stilusos konyhabutor

Stílus és praktikum a konyhában

Míg néhány évtizeddel ezelőtt a konyhák meglehetősen egyfélék voltak hazánkban, manapság már ugyanekkora fejtörést okoz a stílusuk, hangulatuk kiválasztása. Szerencsére ehhez számos lakberendezési és konyhaeszköz bolt áll a rendelkezésünkre, de nem feledkezhetünk el arról sem, hogy az egésznek az alapját a konyhabútor képezi.

A konyhába is bekúszott minden lakberendezési stílus, amely a lakószobákban jellemző, sőt, még inkább érvényes a különféle irányzatok testre szabásának lehetősége, vagy az eklektikus keveredés. Ha a család hölgytagjai vállalják magukra a lakberendezés terhét, gyakran jellemző, hogy a konyhára nagy hangsúly kerül, vetekedik a többi helyiséggel, és ez így van jól.
Sok családra jellemző, hogy a konyhája a családi élet egyik frekventált területe, vagy éppen a vendégfogadás egyik helyszíne, igen fontos, hogy szép, kellemes hangulatú és könnyen kezelhető legyen.

Modern konyhabútorok

Három alapvető irányvonalat különböztetünk meg a konyhabútor stílusát illetően, amely természetesen csak ritkán létezik „vegytiszta” állapotban, a legtöbben elviszik egy sajátos irányban, vagy csak uralkodónak tartják meg az alapstílust és vegyítik más(ok)kal.

A három alapirány a modern (minimál vagy hightech), a rusztikus (vintage vagy vidékies) és az eklektikus. A konyhabútor esetében sokkal nagyobb szerepet kap a praktikum és a használhatóság a stílus kifejeződése és az esztétikum szerepe mellett, mint a nappali vagy a hálószoba esetében. Érdekes, hogy bármi, ami bekerül a konyhába, funkciója kell, hogy legyen elsősorban és csak másodsorban szerepe az adott stílushoz tartozás kifejezése vagy a díszítés.